Afwaszeep

Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Onze afwaszeep uit eigen zeepmakerij is speciaal gemaakt voor uw afwas. Erg handig om te bewaren aangezien het in een blok vorm is en natuurlijk milieuvriendelijk en plastic vrij is. De zeep is SLS, Parabenen en dierenproef vrij.

De afwaszeep is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Heeft u snel huidirritaties of heeft u huidaandoeningen dan is de afwaszeep u aan te raden om te gebruiken. Doordat de afwaszeep gemaakt is op basis van glycerine zal u huid het vocht behouden en niet uitdrogen. De afwaszeep is verkrijgbaar in Citroen, Lavendel en Appel.


Hoe te gebruiken: U klopt de zeep een aantal keer door het water tot u een lekker sopje krijgt. U kunt eventueel ook uw afwaskwast over het blok halen en zo uw afwas af wassen. Het sop zou niet mega gaan schuimen maar de afwas word super schoon.

Geur: Citroen, Lavendel of Appel

Kleur: Kleuren van de foto's kunnen afwijken met de werkelijkheid.

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine*, Cocos Nucifera (Coconut), Titanium Dioxide (0,30%), Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Pentasodium Pentatate, Tetrasodium Etidronate, Plantaardige Geurolie.