Douche Bar Pepermunt

€ 6,00
-25%
€ 4,50
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Een mooie douche bar in een bewaarblikje. Erg makkelijk om mee te nemen op reis of met sporten of zwemmen. Met een douche bar kan u ongeveer 2,5 week wassen. In de combinatie met een shampoobar is het een mooie combinatie die erg gemakkelijk is mee te nemen of in de badkamer te gebruiken. Wanneer u de douchebar gebruikt heeft kan u de zeep schuin in het blikje leggen en goed laten drogen, waarna u de douchebar weer terug kan doen in het blikje en weer dicht kan draaien voor de volgende keer. De douchebar is ook te gebruiken door mensen met huid aandoening of irritaties. Door de glycerine gehalte wat er in de zeep zit blijft het vocht in uw huid, waardoor u huid soepel en verzorgd blijft, waardoor insmeren na een douche beurt overbodig is.


Hoe te gebruiken: U kan de douche bar net zoals gewone blokzeep over uw lichaam halen, maar de douche bar kan ook in een natuurlijke washand gedaan worden. Wanneer u het in de washand gebruikt kan u de douche bar ook daarmee ophangen aan de douchestang. Wanneer u het bewaard in blik is het verstandig om het blikje elke keer even uit te drogen wanneer u de zeep heeft laten drogen en er terug in legt.

Geur: Pepermunt.

Gewicht: 60 gram.

Kleur: Kleuren kunnen afwijken op de foto met de werkelijkheid

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine*, Cocos Nucifera (Coconut), Titanium Dioxide (0,30%), Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Pentasodium Pentatate, Tetrasodium Etidronate, Plantaardige Kleurstoffen, Plantaardige Geurolie