Kinderzeepjes Dieren

Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Onze leuke kinderzeepjes zijn te verkrijgen in verschillende vormen, kleuren en geuren. De zeep die hier voor word gebruikt is op basis van glycerine waardoor het vocht in het huidje blijft. Ook is deze zeep goed te gebruiken bij kinderen met huidirritaties of aandoeningen. De zeep is SLS, Parabenen en dierenproef vrij. Bent u vegetariër of een veganist geen probleem dan kan ook deze zeep gebruikt worden.


Hoe te bestellen: De zeepjes worden verkocht in een set van 3. U kan kiezen welke u graag zou willen hebben. Als u 1 van de vormen wil is dat geen probleem dan selecteert u bij de gene die u wilt hebben de kleur en geur. En bij de andere 2 selecteert u dan geen.

Hoe te gebruiken: Het zeepje is te gebruiken voor zowel de handen als het lichaam. U haal het zeepje door de handen tot u schuim in de handen heeft en verdeeld dit over het lichaam.

Geur: De Bijtjes - Fruitcocktail, De kikker - Appel, De Vlinder - Framboos.

Gewicht: 30 Gram per zeepje 

Kleuren: Kleuren van de foto's kunnen afwijken met de werkelijkheid.

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine*, Cocos Nucifera (Coconut), Titanium Dioxide (0,30%), Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Pentasodium Pentatate, Tetrasodium Etidronate, Plantaardige kleurstof, Plantaardige Geurolie.