Navul fles Vloeibare conditioner

vanaf € 5,00

Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

De vloeibare conditioner word gemaakt in onze eigen zeepmakerij. Wilt u toch betere conditioner voor uw haren maar liever geen conditionerbar. Dan hebben wij nu de vloeibare conditioner in een gerecycled flesje. De conditioner is SLS, SLES, Parabenen en dierenproefvrij. De conditioner is biologisch dus beter voor u en het milieu. Is uw flesje leeg en wilt u graag weer nieuwe conditioner? Wij staan op veel braderieën. Staan wij bij u in de buurt? Dan kunt u altijd het flesje opnieuw laten vullen of aan ons meegeven dat wij deze weer kunnen vullen met nieuwe conditioner zo gooien we de flesjes niet weg en is dit beter voor het milieu.


Hoe te gebruiken: Doe een drupje op uw hand en sop uw haar er helemaal mee in. Laat de conditioner even intrekken en spoel u haar daarna uit. Is uw haar nog niet gewend aan deze conditioner kan het de eerste tijd wat stroef aanvoelen aangezien het moet ontgiften van de andere conditioner.

Gewicht: Ongeveer 120 ml

Geur: Passievrucht, Kokosnoot, Lavendel, Pepermunt.

Kleur/Helderheid: De kleur/helderheid van de foto's kunnen afwijken met de werkelijkheid.

Ingrediënten: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Phenoxyethanol, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Panthenol, Isopropyl Alcohol, Hydrolysed Sweet Almond Seedcake, plantaardige geurolie.