Zeep Bloem Perzik

€ 4,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Houdt u ook zo van bloemen?? Nu hebben wij voor u een zeepbloem altijd gezellig en blijft heerlijk ruiken. De zeepbloemen zijn SLS, Parabenen en dierenproef vrij. De zeep kan gebruikt worden door vegetariërs en veganisten, ook kan het gebruikt worden door mensen met huid irritaties en aandoeningen. De Zeepbloemen zijn leuk als cadeautje met een mooi zeepbakje of met een mooi natuurlijk washandje.


Hoe te gebruiken: U kunt de zeepbloem gebruiken voor zowel de handen als voor het lichaam. Als u de zeep gebruikt voor uw lichaam is het fijn om in een natuurlijk washandje te doen, aangezien je het dam ook op kan hangen in de douche en de keer erop zo weer kan gebruiken.

Geur: Perzik.

Gewicht: 110 gram.

Kleur: Kleuren kunnen afwijken op de foto met de werkelijkheid

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine*, Cocos Nucifera (Coconut), Titanium Dioxide (0,30%), Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Pentasodium Pentatate, Tetrasodium Etidronate, Plantaardige Kleurstoffen, Plantaardige Geurolie