Zeep Plak Oceaan

€ 4,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Hangemaakte zeep uit eigen zeepmakerij. De zeep plak is te gebruiken voor de handen maar ook voor onder de douche. Wanneer u de zeep plak gaat gebruiken zal u huid eerst keer een beetje stroef aan voelen, doordat uw huid met wennen aan de zeep. De zeep is SLS, Parabenen en Dierenproefvrij. Bent u vegetarisch of veganistisch dan kunt u deze zeep ook gebruiken. De zeep is leuk om te combineren met een natuurlijk washandje of een mooi zeep bakje. Door het blok in een natuurlijke washand te doen word u meteen gescrubd en is het handig om hem op te hangen om te laten drogen. Een zeep bakje is vooral handig voor op het aanrecht of bij de wastafel.


Hoe te gebruiken: U kunt de zeep plakken los gebruiken en over uw huid halen maar u kan ook de plak door de handen halen en het schuim verdelen over het lichaam. Ook kan het in een natuurlijk washandje en zo ermee wassen.

Geur: Oceaan.

Gewicht: ongeveer 100 gram.

Kleur: Kleuren van de foto's kunnen afwijken met de werkelijkheid.

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine*, Cocos Nucifera (Coconut), Titanium Dioxide (0,30%), Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Pentasodium Pentatate, Tetrasodium Etidronate, Plantaardige kleurstof, Plantaardige Geurolie.