Zeepletter 'Puur'

€ 8,50
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Zoekt u nou een origineel cadeau voor in de zak of voor uw personeel. Dan hebben wij de mooie zeepletter. De zeepletter is handgemaakt in onze eigen zeepmakerij. De zeepletter is te gebruiken voor de handen maar ook voor onder de douche. Wanneer u de zeepletter gaat gebruiken zal u huid eerst keer een beetje stroef aan voelen, doordat uw huid met wennen aan de zeep. De zeep is SLS, Parabenen en Dierenproefvrij. Bent u vegetarisch of veganistisch dan kunt u deze zeep ook gebruiken. De zeepletter word geleverd in een echte chocolade letter doosje.


Hoe te gebruiken: U kunt de zeepletter los gebruiken en over uw huid halen maar u kan ook de plak door de handen halen en het schuim verdelen over het lichaam. Ook kan het in een natuurlijk washandje en zo ermee wassen.

Geur: In verschillende geuren verkrijgbaar

Gewicht: ongeveer 200 gram.

Afmeting: 15,5x11x1,5 cm

Kleur: Kleuren van de foto's kunnen afwijken met de werkelijkheid.

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine*, Cocos Nucifera (Coconut), Titanium Dioxide (0,30%), Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Pentasodium Pentatate, Tetrasodium Etidronate, vegatable dye, vegatable fragrance.