Zeep Brood Banaan-Toffee

€ 49,50
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

LET OP: De bovenstaande prijs geldt voor consumenten. Als u als ondernemer geïnteresseerd bent in onze producten neem dan contact met ons op.


De zeepbroden zijn uit eigen zeepmakerij. U kan dus ook een heel zeepbrood van uw favoriete zeep geur kopen bij ons. Uit een zeepbrood kunnen 11 tot 13 plakken gesneden worden. Dan zijn de plakken ongeveer 100 gram per stuk. Het zeep brood kan in een geheel geleverd, maar wij kunnen het ook in plakken snijden voor u tegen een vergoeding. De zeep broden zijn SLS, Parabenen en Dierenproef vrij. Ook kan het gebruikt worden door vegetariërs en veganisten.


Hoe te gebruiken: U kan de zeep broden in plakken snijden en dan per plak gebruiken. U kan de zeepplak zo gebruiken maar ook in een mooi natuurlijk washandje. Wilt u de zeep opbergen dan kan dit op een mooi zeepbakje.

Geur: Banaan-Toffee.

Gewicht: 1,35 kilo

Afmeting: 23,5 x 10,5 x 6,5 cm

Kleur: Kleur van de foto's kunnen afwijken in de werkelijkheid.

Ingrediënten: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine*, Cocos Nucifera (Coconut), Titanium Dioxide (0,30%), Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Pentasodium Pentatate, Tetrasodium Etidronate, Plantaardige kleurstof, Plantaardige Geurolie.